Akcija!

Redken Extreme Length Primer 150ml

3,900.00 din

Extreme length primer & sealer

Ova dva proizvoda su bogata biotinom samim tim jacaju kosu i smanjuju pojavu ispucalih krajeva,  dajuci snagu od korena do vrha dlake. Sprecavaju pucanje dlake na kriticnoj duzini i obezbedjuju da kosa brze raste. U proseku +15cm na godisnjem nivou. Prajmer se naprska na isfrotiranu kosu, drzi 2/5 min temeljno ispere nakon čega se koristi Sealer koji se nanosi na ostećene delove i vrhove ili na celu duzinu i ne ispira se.

Korisne materije u kolekciji:

Polikrilamid (molekuli polimera različitih veličina koji daju čvrstoću I zaštitu kosi) Disodijum EDTA (koriste se kod velike tvrdoće vode) Hidrolizni sojin protein koji reguliše vlažnost, Dijetilaminoetil stearar (ekstrakt masne kiseline koji služi kao emulgator I aktivna supstanca za negu, u kombinaciji sa limunskom ili mlečnom kiselinom čini odličnu kombinaciju za negu kose, Taurin (aminokiselina)

 

Postoji 6 vrsta proteina (hidrolizovani protein)

  • Životinjski (sposobnost vezivanja vlage, vraća strukturu (kolagen))
  • Biljni ( daje sjaj I omogućava lako raščešljavanje)
  • Sojin (velika moć upijanja vlage)
  • Pšenični (daje volumen)
  • Mlečni (dobija se iz surutke pa ga koza I kosa lako apsorbuju, poboljšava unutrašnju strukturu vlasi)
  • Keratin (dobija se iz vune I dlake- pospešuje volumen I štiti dlaku)
Kategorija: Oznaka:

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Primer za jačanje dlake od korena do vrha, sprečava pucanje dlake. U kombinaciji sa Extreme Length Sealer omogućava da kosa dostigne maksimalan rast od 15 cm godišnje.


Kolekcija EXTREME izuzetno je bogata proteinima. Primenjuje se kod lečenja ekstremno oštećene i iskrzale kose, jako uništene kose, kose čija je dlaka sklona pucanju, koja je više puta hemijski tretirana i čija je struktura slaba. Oporavlja dlaku do 75%.

Kolekcija sadrži keramide (odgovorne za rekonstrukciju dlake), proteinsku mrežu (Interlock Protein Network- daje snagu, jača dlaku) i 18-MEA – vraća kosi sjaj.
Sintetički protein koji se nalaze u ovoj kolekciji po svom sastavu najsličniji su životinjskim (dobijeni iz konjske srži, ovčije dlake i svinjske kože).

Pored proteina kolekcija sadrži i aminokiseline, keramide, sojine proteine, arginin, vezivne trehaloze i malu količinu glicerina.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Redken Extreme Length Primer 150ml”