Redken Extreme Shampoo 300ml

5.00 out of 5 bazirano na 2 korisničkih ocena
(2 ocena korisnika)

3,100.00 din

EXTREME SHAMPOO

Redken Extreme Shampoo je vrlo blag kako ne bi oštećenu kosu jos vise iritirao, poseduje svojstva intenzivne nege, koristi se za jačanje kose, kod dlake koja puca i procvetalih krajeva.

 

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Šampon za jačanje oštećene, iskrzane i hemijski tretirane kose.


Kolekcija EXTREME izuzetno je bogata proteinima. Primenjuje se kod lečenja ekstremno oštećene i iskrzale kose, jako uništene kose, kose čija je dlaka sklona pucanju, koja je više puta hemijski tretirana i čija je struktura slaba. Oporavlja dlaku do 75%.

Kolekcija sadrži keramide (odgovorne za rekonstrukciju dlake), proteinsku mrežu (Interlock Protein Network- daje snagu, jača dlaku) i 18-MEA – vraća kosi sjaj.
Sintetički protein koji se nalaze u ovoj kolekciji po svom sastavu najsličniji su životinjskim (dobijeni iz konjske srži, ovčije dlake i svinjske kože).

Pored proteina kolekcija sadrži i aminokiseline, keramide, sojine proteine, arginin, vezivne trehaloze i malu količinu glicerina.

2 ocena za Redken Extreme Shampoo 300ml

  1. 5 out of 5

    :

    Moje misljenje je da je ovo trenutno najbolji šampon za oštećenu kosu na našem tržištu. Moja kosa je blajhana, bila je izuzetno oštećena i kidala se, sada je mekana, jača i ponovo se sija.Prezadovoljna sam

  2. 5 out of 5

    :

    Nije ni čudo sto je Extreme Redkenova najpoznatija i najbolja kolekcija, odusevljena sam ovim šamponom!

Dodaj ocenu.