Akcijska Ponuda Meseca Redken Clean Spice Shampoo & Redken Rewind

6,500.00 din

Redken Rewind

Fleksibilna stajling pasta, idealna za brze promene i neobavezne frizure za postizanje oblika, strukture i definicije kose. Kosa se može vise puta u toku dana restilizovati

Koristi se na suvu ili prosušenu kosu.


Clean Spice Shampoo

2-1 Kondicioner i šampon, pomaže revitalizaciju i osveženje kože glave, daje kosi jačinu i sjaj

Pogodan za sve tipove kose.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Redken Rewind

Fleksibilna stajling pasta, idealna za brze promene i neobavezne frizure za postizanje oblika, strukture i definicije kose. Kosa se može vise puta u toku dana restilizovati. Koristi se na suvu ili prosušenu kosu.


Bez obzira kakav izgled želite da postignete, Redken Styling ima kolekciju proizvoda koja će vam pomoći da to ostvarite uz profesionalnu obradu iz udobnosti vašeg doma. Sa ovim proizvodima možete postići izgled ravne, sjajne, kose sa dodatnim volumenom, bogatom teksturom ili kovrdžavu kosu. Svaki preparat sadrži jedinstvenu tehnologiju koja će vašoj kosi obezbediti dugotrajan stajling.


Clean Spice Shampoo

2-1 Kondicioner i šampon, pomaže revitalizaciju i osveženje kože glave, daje kosi jačinu i sjaj. Stvara bogatu penu koja nežno čisti kosu. Sadrži eterična ulja u sebi. Kosa postaje jednostavna za rukovanje. Pogodan za sve tipove kose.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Akcijska Ponuda Meseca Redken Clean Spice Shampoo & Redken Rewind”