Balmain – Petonedeljni tretman obogaćenja kose

10,000.00 din

Remek-delo luksuzne nege kose

Ovaj blagi, lagani, višestruko koristan losion pomoći će kosi da se revitalizuje i vrati svoj mladalački sjaj. Rekonstruiše vlakno vlasi, daje elastičnost i volumen i leči sva oštećenja. Sam tretman sadrži dva aktivna sastojka: Protein svile i Sukcinsku kiselinu (ćilibarna kiselina). Petonedeljni tretman obogaćenja kose zamišljen je kao kompletna usuga. Svih 5 tuba dizajnirano je za jednokratno nanošenje. Za optimalne rezultate treba ih koristiti u okviru Petonedeljnog tretmana obogaćenje kose kako bi se osigurale sve nove veze u proteinskom lancu.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Petonedeljni tretman obogaćenja kose zamišljen je kao kompletna usuga. Svih 5 tuba dizajnirano je za jednokratno nanošenje. Za optimalne rezultate treba ih koristiti u okviru Petonedeljnog tretmana obogaćenje kose kako bi se osigurale sve nove veze u proteinskom lancu.

• Luksuzna nega kose
• Regeneracija i revitalizacija za 5 nedelja
• Rekonstrukcija vlakna vlasi

Upotreba: Svaka tubica je mera za jednokratnu aplikaciju. Upotrebiti pojedinačnu tubu umesto kondicionera koji inače koristimo posle šamponiranja, nanoseći preparat od korena ka krajevima. Ostaviti da deluje 10-15 minuta i dobro isprati.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Petonedeljni tretman obogaćenja kose”