Balmain – Lak Za Kosu Srednje Jačine

3,600.00 din

Kvalitet spreja za kosu definiše se time što kosu ne kvasi i ne čini je teškom, a osim toga, treba da ima dovoljnu snagu da kosu fiksira. Fini sprej iz linije Session Sprays neće učiniti da Vaša kosa bude mokra i teška nakon nanošenja. Takođe ga je veoma lako iščetkati.

Sprej srednje jačine esencijalan je za frizure koje su u pokretu. Session Spray Medium je sprej za finiš koji čuva elastičnost i pokretnost kose uz dugotrajnu kontrolu. Ovaj sprej je otporan na vlagu, lako se iščešljava i sadrži UV zaštitu. Sastojci kao što su proteini svile i eliksir argana stimulišu optimalno zadržavanje vlage u ćeliji kose, oporavljaju oštećenu, suvu i slabu kosu i štite je od ekstremnih uslova životne sredine. Linija za stilizovanje kose ima predivan prepoznatljivi miris linije Balmain Paris, jedinstvenu mešavinu nota koje će Vam dočarati savršen letnji dan. Svaki put kada koristite ove proizvode, oni obogaćuju Vašu kosu hranjivim sastojcima i daju joj misteriozan, ženstveni, seksi miris.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

• Koristite za oblikovanje i rad sa kosom koja je u pokretu
• Dugotrajna kontrola
• Sadrži UV zaštitu

Upotreba: Naprskati sa udaljenosti od 15-20 cm.

Savet: Naneti sprej za kosu na sledeći način ako želite više volumena. Protresite kosu držeći glavu na dole. Potom zabacite kosu unazad nežnim pokretom. Podižite pramenove kose jedan po jedan i sa manje udaljenosti nanesite malo spreja za kosu ispod pramenova. Omogućite kosi dovoljno vremena da se osuši pre nego što pređete na sledeći pramen.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Lak Za Kosu Srednje Jačine”