Balmain – Krema Za Lokne

3,400.00 din

Otkrijte šarm svake svoje lokne uz novu kremu Balmain Curl Cream, inspirisanu ekspertizom tima stilista iz bekstejdža kompanije Balmain Hair. Krema za lokne ima prepoznatljivi Balmain Hair Couture miris.

Lagana formula aktivira i definiše lokne čime se dobijaju meki, dobro oblikovani uvojci, koji poskakuju. Prepoznatljivi Balmain eliksir argana i proteini svile štite kosu od oštećenja usled stilizovanja toplotom i od štetnih UV zraka. Krema za lokne pomaže u borbi protiv neželjenih sitnih kovrdža, bez gubitka teksture, i omogućuje definisane spirale, koje nisu krute. Hidrira kosu, čime se postižu fleksibilne, prirodne lokne koje traju celog dana.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

• Aktivira, definiše i kontroliše lokne
• Hidrira
• Sadrži UV zaštitu

Upotreba: Koristite kremu za lokne na mokroj kosi ako imate prirodne lokne. Ako nemate prirodne lokne, kremu koristite na osušenoj kosi. Nanesite malu količinu na kosu i gužvajte je prstima.

Tajna iz bekstejdža: Kombinujte sa slanim sprejem za teksturu i bolji mat efekat ili sa gelom gelom za stilizovanje za duži efekat. Nanesite malu količinu na češalj i postepeno rasporedite kremu za lokne kroz mokru ili osušenu kosu (u zavisnosti od toga da li imate prirodne lokne ili ne).

Sadrži: 150 ml | 5.07 FL.OZ

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Krema Za Lokne”