Balmain – Illuminating Shampoo White Pearl 300ml

3,900.00 din

Plava kosa tretirana blanšom, siva kosa ili kosa sa pramenovima zahtevaju mnogo nege i potrebna im je kontinuirana dorada. Kako biste se izborili sa neželjenim toplim tonovima, potrebni su proizvodi sa dubokim ljubičastim tonovima između farbanja. Ovaj šampon, obogaćen čistim ljubičastim pigmentima, pomaže u borbi protiv neželjenih toplih tonova i posvetljuje kosu, a ne čini je sivom. Srebrni šampon blago čisti kosu i istovremeno je hidrira. Posebno razvijen za hladno plavu kosu ili kosu sa pramenovima.

Način korišćenja:
Iako šampon „Illuminating Shampoo White Pearl“ može da se koristi za neutralizaciju žutih ili toplih tonova, najefikasniji je za održavanje pravog tona plave kose između farbanja. Nanesite na mokru kosu, masirajte nežno i isperite temeljno nakon 3 minuta. Ponovite tretman dok ne postignete željeni rezultat. Ne preporučuje se preterana uportreba zbog trajnog efekta posvetljivanja koji se ne može isprati. Ne koristiti posvetljivač za kosu na koži ili na odeći.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Šampon za posvetljivanje i pranje plave kose ili kose sa pramenovima. Posvetljuje boju kose i ispravlja bakarne i žute tonove, a kosu ne čini beličastom. Za svetliju kosu življe boje i sjaj belog bisera. Bez parabena.
• Posvetljuje i osvežava plavu kosu i kosu sa pramenovima, ali je ne čini sivom
• Ispravlja neželjene bakarne i žute tonove
• Ostavlja u kosi kristalno belu boju
Posvetljuje i osvežava plavu kosu ili kosu sa pramenovima.
Najbolje za:
Plava kosa ili kosa sa pramenovima.
Tajna iz bekstejdža:
Koristite šampon za posvetljivanje u kombinaciji sa pepeljastim tonerom da biste održali pravu boju kose između farbanja.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Illuminating Shampoo White Pearl 300ml”