Balmain – Illuminating Shampoo Silver Pearl 300ml

3,500.00 din

Plava kosa tretirana blanšom, seda kosa ili kosa sa pramenovima zahtevaju mnogo nege i potrebna im je kontinuirana dorada. Kako biste se izborili sa neželjenim toplim tonovima, potrebni su proizvodi sa dubokim ljubičastim tonovima između farbanja. Ovaj šampon, obogaćen čistim ljubičastim pigmentima, pomaže u borbi protiv neželjenih toplih tonova i naglašava sive tonove. Srebrni šampon blago čisti kosu i istovremeno je hidrira. Posebno razvijen za hladno plavu ili srebrnu kosu.

Način korišćenja:
Iako šampon „Illuminating Shampoo Silver Pearl“ može da se koristi za neutralizaciju žutih ili toplih tonova, najefikasniji je za održavanje pravog tona plave kose između farbanja. Nanesite na mokru kosu, masirajte nežno i isperite temeljno nakon 3 minuta. Ponovite tretman dok ne postignete željeni rezultat. Ne preporučuje se preterana uportreba zbog trajnog efekta posvetljivanja koji se ne može isprati. Ne koristiti posvetljivač za kosu na koži ili na odeći.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Šampon za posvetljivanje, specijalna formula za plavu, sivu i sedu kosu. Čisti ljubičasti pigmenti neutrališu bakarne i žute tonove. Za svetliju, sjajniju kosu sa pepeljastim tonom. Bez parabena.
• Posvetljuje i osvežava plavu, sivu i sedu kosu
• Ispravlja neželjene bakarne i žute tonove
• Za živu, kristalno sivu kosu
Posvetljuje i osvežava plavu, sivu i sedu kosu.
Najbolje za:
Plavu, sivu i sedu kosu.
Tajna iz bekstejdža:
Koristite šampon za posvetljivanje u kombinaciji sa pepeljastim tonerom da biste održali pravu boju kose između farbanja.

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Illuminating Shampoo Silver Pearl 300ml”