Balmain – Šampon za revitalizaciju

3,900.00 din

Za zdravu kosu u optimalnom stanju, uvrstite šampon za revitalizaciju u Vašu svakodnevnu negu.

Dodajte energiju vašoj kosi! Šampon za revitalizaciju je vrhunski šampon za oporavak suve i oštećene kose. Njegova formula pruža optimalnu prehranu kosi uz nežno čišćenje. Hidrira, hrani kosu i vraća joj unutrašnju snagu. Šampon za revitalizaciju je deo linije proizvoda za revitalizaciju kose. Za najbolje rezultate koristite šampon u kombinaciji sa balsamom za revitalizaciju i maskom za revitalizaciju.

Linija za revitalizaciju kose obogaćena je sastojcima najboljeg kvaliteta kojima se kosa revitalizuje iznutra. Revitalizirajuća formula obuhvata probran izbor vitamina E, F i P. Vitamin E daje kosi snagu i revitalizuje je iznutra. Vitamin F održava zdravlje kože glave, dok vitamin P popravlja suvu i oštećenu kosu, ojačava vlakna kose i hrani kosu iz korena. Zahvaljujući sastojcima kašmira i svile, uz luksuznu Liniju za revitalizaciju kose, kosa postaje glatka i svilenkasta. Vrhunski sastojci za sjajne, blistave uvojke. Obogaćen prepoznatljivim Balmain mirisom, ovaj šampon pruža jedinstveno spa iskustvo.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

• Bez parabena
• Optimalna prehrana za oštećenu kosu
• Kosu čini mekom i lakom za oblikovanje

Upotreba: Naneti na mokru kosu, masirati nežno i isprati temeljno.

Tajna iz bekstejdža: Uživajte u celokupnom tretmanu revitalizujuće nege za kosu i pružite Vašoj kosi vrhunski dodatak energije.

Sadrži: 300 ml | 10.14 FL.OZ

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Šampon za revitalizaciju”