Balmain – Balsam za hidrataciju

4,300.00 din

Savršeno hidrirana i nahranjena kosa uz unapređenu formulu bez parabena!

Balsam za hidrataciju pruža vrhunski spa osećaj uz iskustvo koje budi sva čula i hrani Vašu kosu! Ovaj balsam je vredan dodatak Vašoj kolekciji za negu kose.

Ovaj balsam koji duboko prehranjuje Vašu kosu, obogaćen je čistim oraganskm uljem argana i prepoznatljivim Balmain mirisom. Balsam za hidrataciju podjednako prija prirodnoj i bojenoj kosi. Vašoj kosi pruža prirodan sjaj i elastičnost. Linija za hidrataciju kose štiti Vašu kosu od UV zračenja i pojačava boju kose zahvaljujući zaštiti od UV zraka. Ovo je tretman za revitalizaciju koji je potreban Vašoj kosi! Balsam za hidrataciju deo je Linije za hidrataciju kose. Za najbolje rezultate, koristite ovaj balsam u kombinaciji sa šamponom za hidrataciju i maskom za oporavak kose kose.

Linija za hidrataciju kose obogaćena je najfinijim sastojcima za postizanje optimalnih rezultata. Zaštita od UV-zraka štiti Vašu kosu od UV zračenja i poboljšava zadržavanje boje, omogućujući farbanoj kosi da duže zadrži boju i pružajući joj brilijantan sjaj. Pro-vitamin B5 poboljšava efekte zadržavanja vlažnosti, elastičnosti i fleksibilnosti kose. Smiruje iritirano i osetljivo vlasište, omekšava kosu i daje joj puno sjaja. Ovaj sastojak pruža kosi dozu vitamina B koja ojačava vlas i stimuliše rast kose.
Obogaćen prepoznatljivim Balmain mirisom, ovaj šampon pruža jedinstveno spa iskustvo.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

• Bez parabena
• Za revitalizaciju i prehranu kose
• Ojačava i štiti kosu

Upotreba: Naneti na kosu prosušenu peškirom; masirati nežno 3 minuta; isprati temeljno

Tajna iz bekstejdža: Naneti na sredinu i krajeve kose, opustiti se tri minuta i misliti na Pariz!

Sadrži: 300 ml | 10.14 FL.OZ

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Balsam za hidrataciju”