Balmain – Arganov Eliksir

4,500.00 din

Neka Vaša kosa bude sjajna, zdrava i bez oštećenja uz hidrirajući eliksir argana!

Prirodni eliksir protiv starenja od ulja argana čini da Vaša kosa izgleda vidljivo mekša, da bude više glatka i zdravija. Dodaje sjaj, omogućuje kosi da se razmrsi i oporavlja oštećene krajeve. Ne stvara naslage na kosi. Ovaj čisti organski eliksir argana sa svojstvima koja podmlađuju kosi daje glamurozan sjaj i momentalno je ojačava. Sastojci kao što su proteini svile i eliksir argana stimulišu optimalno zadržavanje vlage u ćeliji kose, oporavljaju oštećenu, suvu i slabu kosu i štite je od spoljašnjih uticaja životne sredine.

Hidrirajući eliksir argana ima predivan prepoznatljivi miris linije Balmain Paris, jedinstvenu mešavinu nota koje će Vam dočarati savršen letnji dan. Svaki put kada koristite ove proizvode, oni obogaćuju Vašu kosu hranjivim sastojcima i daju joj misteriozan, ženstveni, seksi miris.

Podelite ovaj proizvod na:

Opis

Čist organski serum koji podmlađuje
• Momentalno pruža kosi snagu
• Kosa izgleda glatko i zdravo

Upotreba: Naneti malu količinu hidrirajućeg eliksira argana na ruke i ravnomerno je rasporediti po krajevima vlažne ili suve kose. Ne ispirati.

Za: Sve tipove kose.

Tajna iz bekstejdža: Nanesite par kapi hidrirajućeg eliksira argana ravnomerno posle pranja i Vaša kosa će upiti eliksir i sprečiti da vlaga uđe u kutikule porozne kose i „izbaciće“ vodu napolje. Ovim će se umanjiti vreme sušenja kose. Nanesite malo hidrirajućeg eliksira argana na liniju kojom počinje kosa na čelu da biste sprečili formiranje sitnih kovrdža i neposlušnih pramenova. Koristite hidrirajući eliksir argana u većoj količini kada želite da kosu začešljate i postignete izgled vlažne kose.

Sadržaj: 100ml

Ocene

Ovaj artikal još uvek nije ocenjen.

Ocenite prvi ovaj artikal. “Balmain – Arganov Eliksir”